1475508429_flag_of_united_kingdom1475508510_flag_of_polandEltete Italia1475508497_flag_of_germany1475508432_flag_of_france

Accesoriul Push Pull 

Push Pull manevra plăcuțele Slip Sheets.

Accesoriul Push Pull manipulează paleții cu plăcuțe Slip Sheets

Accesoriul Push Pull a fost special conceput pentru a manevra plăcuțele Slip Sheets. Accesoriul de stivuitor Push Pull are o funcție hidraulică pentru a opera cu ajutorul unei fațete de trasare și a unui dispozitiv de prindere. Accesoriul Push Pull poate fi ușor atașat la orice stivuitor standard. Accesoriul Push Pull este certificat ISO 9001. Capacitatea maximă de încărcare este de 1,5 tone.

Obțineți prețuri Slip Sheet

Manipularea prin accesoriul Push Pull

Accesoriul Push Pull este adăugat la stivuitor. Accesoriul Push Pull înlocuiește furcile standard și este conectat la stivuitor printr-o conductă hidraulică. Stivuitorul este pregătit pentru a manipula plăcuțele Slip Sheets. Fațeta de trasare cu sistemul de prindere lucrează împreună pentru a prinde canelura plăcuțelor Slip Sheet. Fațeta de trasare trage plăcuța Slip Sheet pe furcile plate. Stivuitorul este încărcat ușor și mărfurile sunt transferate. Descărcarea funcționează la fel ca încărcarea. Fațeta de trasare împinge plăcuța Slip Sheet către container sau camion. Plăcuța Slip Sheet este poziționată.

Obțineți prețuri Slip Sheet

Principiile încărcării cu accesoriul Push Pull

URCAREA ÎNCĂRCĂTURII

Accesoriul Push Pull este atașat la stivuitor. Sistemul este cunoscut de asemenea ca suport permanent. Acest sistem este mai economic pentru companii, care folosesc manevrarea fără paleți în mod constant pentru încărcarea sau descărcarea containerelor. Te rugăm să vizionezi demonstrația video de aici..

ÎNCĂRCAREA CU AJUTORUL FURCILOR

Accesoriul Push Pull este adaptat la furcile standard ale unui stivuitor. Acest tip de încărcare este mai economic pentru companii, care nu folosesc paleții cu Slip Sheets frecvent. Te rugăm să vezi demonstrația video aici.

Obțineți prețuri Slip Sheet

Aplicații ale plăcuțelor Slip Sheets

Slip Sheets pot fi folosite în orice tip de industrie. Companiile de transport sunt cele mai potrivite pentru a folosi plăcuțele Slip Sheets sau manipularea fără paleți. Plăcuțele pentru transport Slip Sheets pot înlocui cu ușurință paleții din lemn. Aceste companii profită de reducerea costului la paleți și de costul redus la transport.

Obțineți prețuri Slip Sheet