1475508429_flag_of_united_kingdom1475508510_flag_of_polandEltete Italia1475508497_flag_of_germany1475508432_flag_of_france

Despre plăcuțele Slip Sheet Eltete.ro

Eltete TPM želi biti povezan z vami.

Despre Eltete TPM

Eltete TPM Ltd este un furnizor global de material pentru ambalaj reciclabil și de linii de producție. Eltete TPM are sediul în Finlanda. La nivel global, Eltete TPM are 16 sedii în lume în state ca Germania, Suedia, Rusia, Polonia, Lituania, Franța, Spania, Emiratele Arabe Unite, India, Japonia, China, Vietnam, Malaezia, Columbia și Argentina. Eltete TPM a adoptat viziunea globală corespunzătoare filozofiei 3R (Înlocuiește, Reduce, Reciclează). Această viziune se coordonează perfect cu soluția plăcuțelor pentru transport Slip Sheet. Plăcuțele Slip Sheets kraftliner de la Eltete înlocuiesc paleții din lemn care nu sunt atât de ecologici. Reduc, de asemenea, nivelul toxic și poluarea de la camioane. Plăcuțele Slip Sheet sunt 100% reciclabile...

Obțineți prețuri Slip Sheet

Despre proiectul plăcuțe Slip Sheet Eltete.ro

Proiectul Slip Sheet online ar trebui să aducă mai multe informații celor interesați. Site-ul web slipsheeteltete.uk.co ar trebui să ofere suficiente informații despre manipularea mărfurilor fără paleți. Vizitatorii site-ului vor putea să facă calcule de economii în mod gratuit cu manipularea prin plăcuțele Slip Sheet, vor avea posibilitatea de a aranja demonstrații gratuite de manevrare a mărfurilor fără paleți în compania lor și vor avea, de asemenea, opțiunea de a comunica online cu echipa noastră..

Obțineți prețuri Slip Sheet

Cod de conduită - Code of Conduct

Codul de conduită al companiei Eltete TPM este bazat pe principii, valori, standarde și reguli de comportament care vor ghida deciziile, procedurile și sistemele organizației noastre globale într-un mod care contribuie la bunăstarea clienților noștri, a angajaților și a partenerilor, și respectă drepturile tuturor celor afectați de operațiunile noastre.

Activitățile noastre sunt în conformitate cu o bună conduită de afaceri, etica marketingului, drepturile oamenilor și protejarea mediului.

Obțineți prețuri Slip Sheet