1475508429_flag_of_united_kingdom1475508510_flag_of_polandEltete Italia1475508497_flag_of_germany1475508432_flag_of_france

Manipularea plăcuțelor Slip Sheet

Slip Sheet obișnuită este formată din partea

Plăcuțele Slip Sheet sau manipularea fără paleți economisește costul cu paleții din lemn și cu spațiul de depozitare

Plăcuțele Slip Sheets sau manipularea fără paleți se referă la transportul mărfurilor fără a avea nevoie de paleți din lemn. Mărfurile sunt transferate pe o plăcuță Slip Sheet printr-un accesoriu Push Pull (Împinge și trage). Cum funcționează manipularea fără paleți? Plăcuța Slip Sheet este un carton kraft de mărimea unui palet și are grosimea de 0,8 mm. O placă Slip Sheet obișnuită este formată din partea ce suportă încărcătura de 1200x800 mm și două caneluri de 75 mm lățime, speciale pentru manipulare. Accesoriul Push Pull este un echipament special pentru manipularea plăcuțelor Slip Sheets. Accesoriul Push Pull se atașează foarte ușor la un stivuitor în câteva minute. Accesoriul Push Pull are o fațetă cu un mecanism de prindere. Dispozitivul de prindere apucă una din canelurile plăcuței Slip Sheet. Fațeta trage mărfurile pe două furci plate cu ajutorul plăcuței Slip Sheets. Mărfurile pot fi astfel manipulate.

Obțineți prețuri Slip Sheet

Economisire cu manipularea fără paleți

Costul, greutatea și înălțimea paleților din lemn

De obicei, plăcuțele pentru transport Slip Sheets costă cu 80 % mai puțin decât un euro palet obișnuit. Un palet din lemn este de 150 de ori mai greu decât o plăcuță Slip Sheet. Desigur, un palet din lemn este, de asemenea, de 20 de ori mai înalt decât o plăcuță Slip Sheet.

Costul transportului

Plăcuțele Slip Sheets economisesc cu spațiul de depozitare și greutatea. Veți încărca cu 17 % mai multe mărfuri într-un camion cu plăcuțele Slip Sheets. De asemenea, veți transporta cu 500 kg mai puțină greutate. Veți transporta 100 de camioane cu același volum de mărfuri cu paleți din lemn sau veți transporta doar 90 de camioane cu același volum de mărfuri cu plăcuțele Slip Sheets.

Economisirea la spațiul de depozitare și pierderi

Plăcuțele Slip Sheets sunt de 150 de ori mai subțiri decât paleții din lemn. Aproximativ 1000 de plăcuțe ocupă ca volum 1 metru cub. Pe de altă parte, 1000 de paleți din lemn ocupă un volum de 70 metri cubi. De asemenea, economisești cu pierderea unui palet unidirecțional din lemn sau din hârtie pentru clientul tău.

Aspecte ecologice

Utilizarea plăcuțelor Slip Sheets este mai ecologică decât cea a paleților din lemn. Plăcuțele Slip Sheets reduc numărul de camioane de pe șosele. Un camion plin din Franța până în Regatul Unit poluează mediul cu 0,9 tone de dioxid de carbon. În general, aproape 50% din cheresteaua din pădurile europene este folosită pentru paleții din lemn. Se pot produce 65 de paleți din lemn dintr-un molid de 50 de ani sau 1500 plăcuțe Slip Sheets. Eltete TPM a adoptate filozofia 3R (Înlocuiește, Redu, Reciclează). Eltete TPM ajută clienții noștri să păstreze planeta verde..

Obțineți prețuri Slip Sheet

Aplicații ale plăcuțelor Slip Sheets

Slip Sheets pot fi folosite în orice tip de industrie. Companiile de transport sunt cele mai potrivite pentru a folosi plăcuțele Slip Sheets sau manipularea fără paleți. Plăcuțele pentru transport Slip Sheets pot înlocui cu ușurință paleții din lemn. Aceste companii profită de reducerea costului la paleți și de costul redus la transport.

Obțineți prețuri Slip Sheet